Вчені створили робота для оброблення птиці

0
45

Фахівці з Гарвардського інституту GTRI розробили прототип системи, яка використовує сучасні технології отримання та обробки зображення для відділення курячого м’яса від кісток, а також для оброблення інших продуктів.

Система під назвою Intelligent Cutting and Deboning System оснащена 3D відеосистемою, а також роботизованою рукою. Пристрій автоматично визначає місця, де необхідно зробити розрізи, запобігаючи потрапляння фрагментів кісток у готовий продукт.

«Кожна окрема птах відрізняється своїм власним розміром і формою», – каже Гаррі Макмаррей з GTRI. – Тому ми розробили систему, що дозволяє точно обробляти будь-яку птицю».

Intelligent Cutting and Deboning System

Відповісти

Please enter your comment!
Please enter your name here